Imorgon är det dags! Klockan 07:05 lämnar vi Jönköping mot Landvetter för att därifrån ta flyget till London och sen vidare mot Shanghai och Kina.

Om det är någon som eventuellt skulle vilja följa min resa går det utmärkt att göra det här på bloggen, på twitter och på Instagram. Bilder lägger jag upp på min Flickr men kommer självklart finnas här på bloggen med.

Jag kommer att använda alla de olika tjänsterna paralellt under min vistelse. Eftersom vi är ett stort gäng som ska iväg så är det inte bara jag som kommer lägga upp bilder och så vidare, de andra (och mig) går att följa via #travelwithdg på de olika tjänsterna.

Jag har spenderat kvällen med att storstäda lägenheten (Jag tycker om att komma hem när det är städat och fint :) och att gå igenom packningen i huvudet gång på gång. Just nu känns det som att jag glömt någonting, förhoppningsvis går det över.

För att varva ner lite innan jag ska sova min sista natt i Sverige på ett tag spelar jag lite Torchlight 2, det tycker jag att jag är värd :)

Grand Regent Eldrayn i Torchlight 2

*Tekniskt sett är vi inte framme förrän lördag morgon i Kina men det hade blivit en så tråkig titel med “Idag Sverige, i övermorgon Kina

Om någon tycker att det är synd att jag inte har kommentarer aktiverat på bloggen så går det utmärkt att skriva till mig på twitter, Facebook eller på något annat ställe där jag finns :)

Redigera · Källkod